Svaka joj čast: Selena Gomez osvojila nagradu za najbolju glumicu na kanskom filmskom festivalu!

Selena Gomez je u subotu saznala da je osvojila nagradu za najbolju glumicu na filmskom festivalu u Kanu, zajedno sa svim devojkama koje su glumile u filmu “Emilia Perez”, u režiji Jacquesa Audiarda. Naime, Sel je na svom Instagram Story-u podelila snimak sebe kako prima vesti od Zoe Saldane, koleginice iz filma, uzvikujući: „Tako sam uzbuđena!“

Sel se vratila iz Francuske nakon što je prošlog vikenda provela u Kanu i primila je telefonski poziv u Central parku u Njujorku dok je bila na pikniku sa prijateljima. „Hvala puno Filmskom festivalu u Kanu i celom odboru“, napisala je pevačica na Story-u i podelila snimak glumice Grete Gerwig koja je o toj odluci rekla sledeće:

„Bio je to takav film koji kao da nam pripada… interakcija između ovih sestara, koje su toliko različite, ali se igraju jedna s drugom sve vreme“, rekla je i dodala: „Skoro je izgledalo kao da sve sijaju i da su jedno. Ako biste ih razdvojili, onda bi to potkopalo magiju onoga što su zajedno stvorile. Mislim da se svaka od njih ističe, ali zajedno su transcendentne”. Glumica Lily Gladsotne je takođe bila član žirija i dodala je tokom završne ceremonije: „Odlučili smo kako možete da dodelite harmoniju izdvajanjem pojedinačnih nota. One su jače kada odjekuju zajedno, pa smo ove godine odlučile da dodelimo nagradu za najbolje glumice.”

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Maša nam je spremila kviz o Sel Go!

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.