Arianin brat o filmu “Wicked”: Najbolja stvar koju sam ikada video, biće vredno čekanja!

„Tokom snimanja, morao sam da idem na set. Bio sam na marketinškom događaju i video sam 14 minuta filma, što je suludo. Bez korekcije boja, bez ičega – i to je bila najbolja stvar koju sam ikada video u svom životu. Biće to najbolji film ikada“, rekao je on i dodao da će biti „vredno čekanja“.

Pored toga, osvrnuo se i da je trezan već sedam godina, kao i da mu je u tome pomogla njegova sestra. „Moj život se potpuno promenio. Luda stvar u vezi sa načinom na koji sam pio je da niko nije znao koliko je to loše. Zaista sam zahvalan što sam danas ovde. Mislim da ne bih bio živ da nisam trezan“, rekao je i dodao: „Moja sestra je bila prva osoba kojoj sam rekao da mi treba pomoć i ona mi je pomogla da se izlečim. Ona je bila moj najbolji prijatelj kroz sve to. Naravno, moja majka mi nije pružila ništa osim nepokolebljive podrške”.

Inače, Frankie je već dve godine u braku – naime, oženio se za svog partnera Halea Leona tokom intimne ceremonije u kući njegove porodice na Floridi 4. maja 2022. godine. Više o tome mošete saznati ovde.

Pročitajte još  Kaća nam šalje kviz o Ari Grande!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.