Niko ne zna o čemu se radi: Jungkook (BTS) najavio da novi projekat “I Am Still” stiže u bioskope!

Čuli ste ga preko zvučnika i uskoro ćete moći da ga vidite na velikim ekranima u vašoj blizini. U četvrtak (11. jula), Jung Kook iz BTS-a najavio je da projekat “I Am Still” stiže u bioskope, i tako ostavio ARMY bez teksta!

Naime, izdavačka kuća benda, BigHit, ovaj projekat je najavila prilično jednostavno, podelivši minimalističku grafiku naslova filma na društvenim mrežama i napisavši: „Uskoro u bioskope!“ U postu nije precizirano šta je snimljeno u “I Am Still”, što je izazvalo konfuziju među nekim fanovima. „ŠTA JE OVO“, prokomentarisala je jedna osoba na platformi X, dok je druga sa nevericom odgovorila: „KAKO MISLIŠ JUNGKOOK U BIOSKOPIMA!?!?!?!?!?!?“

Drugi su, međutim, sigurni da je projekat dokumentarac, prisećajući se novembarske epizode emisije “Suchwita”, koju vodi Suga, a čiji je gost bio njegov kolega Jungkook. Naime, dok su razgovarali, Kookie je potvrdio da je u sred snimanja filma koji će zabeležiti njegov razvoj kao soliste, počevši od Billboard Hot 100 najboljeg singla „Seven“ sa Latto, pa do njegov LP-a “Golden” iz 2023, koji je dostigao 2. mesto na Billboard 200. „Prati proces od ‘Seven’ do mog albuma“, rekao je tada Sugi i dodao: „Kada snimate sa drugim članovima, kamere nisu fokusirane na vas. Ali uvek se osećam pod pritiskom da pričam pred kamerom sam.”

Pročitajte još  T.O.P (BIGBANG) o pripravnicima i k-pop idolima: Izolovani su i osećaju se usamljeno!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot





The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.