Fantastična atmosfera: Stigao je Sziget Festival aftermovie!

“Ove godine smo uspeli da redefinišemo koncept Sziget iskustva poboljšanjem uslova i prilagođavanjem raznolike festivalske ponude kako bi odgovarala potrebama kako domaće, tako i rastuće internacionalne publike”, izjavio je Tamás Kádár, glavni organizator Szigeta. Kádár je otkrio da je tokom prvog Super Early Bird prodajnog perioda, u 48-satnom periodu nakon festivala, interesovanje bilo neverovatno. Dvostruko više karata je prodato u ovom periodu u poređenju sa sličnim vremenskim okvirom za Sziget 2022. godine!

“Sa ovogodišnjim Szigetom započela je nova era u istoriji festivala sa velikim inovacijama u svim oblastima, a sve veća očekivanja publike to svakako potvrđuju”, rekao je Kádár. “Nikada do sada nije bilo toliko interesovanja za Sziget u tako ranoj fazi”, dodao je on. Organizatori festivala sada će pružiti još jednu priliku za povoljnu kupovinu karata od 26. oktobra – za sve one koji su propustili avgustovski popust.

Ne samo posetioci, već i mnogo umetnika ima lepe uspomene na ovogodišnji Sziget. Italijanski reper Lazza, koji je nastupao na glavnoj bini, izrazio je svoje misli u odgovoru na pitanja La Republica. Lazza je spomenuo da je s radoznalošću, ali i velikom tremom, očekivao svoj nastup jer nije bio upoznat sa Sziget publikom. “Organizacija je bila savršena, nešto što možemo samo da sanjamo u Italiji. Sve je išlo glatko; nastupio sam popodne, a ipak pred ogromnom publikom”, prokomentarisao je italijanski reper svoj Sziget koncert.

Pročitajte još  Sziget festival dobio nagradu "Take A Stand" na Evropskim festivalskim nagradama!

Pogledajte nedavno objavljen aftermovie i ponovo doživite Sziget kroz ovih sedam minuta. Sledeći Sziget festival održaće se od 7. do 12. avgusta 2024. godine, po 30. put od svog nastanka. Što se tiče prodaje karata, nastavite da pratite društvene medije festivala i sajt!

Autor: Famoza.net

Foto: Press Photo/Sziget Festival 2023

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.