Halsey i Liam Gallagher stižu na Sziget festival!

Još imena će uskoro biti najavljeno, a ulaznice za jedan dan, trodnevne ulaznice, kompletne festivalske ulaznice i opcije smeštaja za Sziget 2024. su sada u prodaji i očekuje se da će cene porasti u narednim nedeljama. Više informacija možete pronaći na sajtu festivala ovde.

Na Ostvro Slobode dolazi jedan od najtraženijih izvođača i pionir elektronske muzike, Skrillex, a još jedan iščekivani elektronski akt koji se pridružuje programu su islandski duo Kiasmos, koji se nakon petogodišnje pauze vraća.

Danska pop ikona MØ, jedna od najslušanijih izvođača na Spotifyju, donosi svoju zaraznu energiju, dinamičan vokal i fascinantnu scensku pojavu. Teezo Touchdown je umetnik poznat po svojim vokalima, inherentnoj individualnosti i hrabrim nastupima. Tkay Maidza je australijska reperka i pevačica poznata po dinamičnom flow-u i zaraznim ritmovima.

Sziget je poznat po tome što za svakoga ima nešto, a posebno po tome što organizuje neke od najboljih zabava na kontinentu u Bolt Party Areni. U 2024. godini, festival će dočekati vrhunske dance izvođače uz podršku najboljih promotera dance muzike u Evropi, uključujući elrow, Awakenings, Q-dance, STMPD, Next Level & Rampage i Be Massive.

Govoreći o najavi, CEO Sziget Festivala, Tamás Kádár deli: “Veoma smo uzbuđeni što imamo Liama Gallaghera i Halsey kao nove zvezde večeri. Liam Gallagher će nastupiti istog dana kao Stormzy. Oštro oko primetiće da će biti dodatih još izvođača kasnije. Takođe dolazi i Janelle Monáe, jedna od najistaknutijih pevačica pop’n’soul-a 21. veka, takođe i bestseler autorka, modna ikona i glumica, čiji je poslednji album izašao prošle godine. Takođe očekujemo višestruko nagrađivanog headlinera, Skrillexa, koji će ove godine biti na glavnoj bini nakon nekoliko hektičnih godina sa sjajnim saradnjama sa Fred Again.. i Four Tet-om. Kakva srećna koincidencija da će Fred Again.. nastupiti poslednjeg dana na glavnoj bini, a istog dana Four Tet će takođe biti gost Szigeta na Revolut bini.”

Pročitajte još  Ninin blog: Halsey - Hopeless Fountain Kingdom recenzija

Autor: Famoza.net

Foto: Press Photo/Sziget Festival 2024

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.