Uzbudljive vesti: BLACKPINK sledeće godine objavljuju novi album i kreću na turneju!

BLACKPINK se 2025. godine konačno vraćaju na muzičku scenu, a osnivač YG Entertainmenta, Yank Hyun-suk, juče je objavio ovu vest YouTube-u. Pored nastavka svog muzičkog putovanja, grupa će krenuti i na svetsku turneju.

„Biće to dugoočekivani comeback BLACKPINK, a to će takođe biti godina u kojoj će krenuti na svetsku turneju“, uzbudio je fanove generalni direktor agencije najavom predstojeće međunarodne turneje. Iako su povratak i svetska turneja otkriveni fanovima, detalji u vezi sa bilo kojim konkretnim datumima se čuvaju u tajnosti. Važno je napomenuti da će povratak grupe na scenu označiti njihovo prvo otkako je Born Pink objavljen 2022.

Inače, ova uzbudljiva vest dolazi nakon što je YG Entertainment najavio da će grupa proslaviti svoju osmu godišnjicu posebnim događajem za fanove 8. avgusta. Naime, devojke su planirale da iznenade svoje fanove tako što će održatio sesiju davanja autograma, a srećne obožavatelje će izabrati metodom izvlačenja! Podsetimo, devojke su obnovile ugovor sa YG-em za grupne aktivnosti, dok nisu za individualne. Ono što je interesantno jeste da su članice Jisoo, Jennie i Lisa osnovale svoje agencije (BLISSOO, ODD ATELIER i LLOUD), a Rosé je potpisala ugovor sa The Black Label-om, pridruženom agencijom YG Entertainmenta. Takođe, njihov koncertni film uskoro dolazi kod nas, o čemu možete čitati ovde.

Pročitajte još  Kaća nam šalje kviz o grupi Blackpink!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.