Rat se nastavlja: Donald Trump objavio lažnu Taylorinu fotografiju na kojoj poziva ljude da glasaju za njega!

Naime, on je podelio fotografiju pevačice koja obučena u odeću sa bojama američke zastave, sa cilindrom na glavi i zastavom u pozadini, koja u stilu Velikog Džoa pozira i poručuje “Taylor Swift želi da glasate za Donalda Trumpa”. “Prihvatam!”, napisao je bivši predsednik. On je takođe objavio fotografije devojaka s majicama na kojima piše “Swiftiji za Trumpa” i članak pod naslovom “Swiftiji se okreću Trumpu nakon što je IS onemogućio koncert Taylor Swift”.

Podsetimo, reč je o tri otkazana koncerta u Beču ovog meseca, zbog mogućeg terorističkog napada. Dvojica tinejdžera koji su uhapšeni zbog sumnje da su planirali napade, rekli su da su bili inspirirani Islamskom državom. Naime, zvaničnici su na konferenciji za novinare 8. avgusta objasnili da je muškarac, koji je klasifikovan kao primarni osumnjičeni, priznao da je planirao da ubije sebe i “veliki broj” drugih ljudi noževima i eksplozivnim napravama.

Inače, Taylor nije javno podržala nijednog predsedničkog kandidata, ali teško je zamisliti da bi mogla da promeni mišljenje, s obzirom da je 2020. godine podršku dala Demokratama, aktuelnom predsedniku Joeu Bidenu i sadašnjoj kandidatkinji Kamali Harris.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Taylor Swift peva na festivalima u Evropi, sve se idealno namešta za Srbiju!

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.