Olivia Rodrigo prvi put sa dečkom na crvenom tepihu: Pogledajte kako su izgledali!

Olivia Rodrigo iskoristila je pauzu na svetskoj turneji “Guts” da ode u Veneciju i podrži svog dečka, glumca Louisa Partridgea, na gradskom filmskom festivalu. Par se, naime, prvi put zajedno pojavio na crvenom tepihu i to na premijeri njegove predstojeće serije “Disclaimer”.

Pevačica je za ovu priliku nosila crnu poluprovidnu cvetnu haljinu sa naočarima za sunce i crvenim karminom, dok se Louis odlučio za skrojeno sivo odelo. Inače, njih dvoje su prvi put povezani u oktobru 2023, a martu 2024. Olivia je objavila pesmu „So American“, za koju su fanovi spekulisali da se odnosi na njihovu vezu. U pesmi ona razmišlja o svojim osećanjima prema strancu sa kojim izlazi. „I on kaže da sam tako Amerikanka / O Bože, udaću se za njega / Ako nastavi sa ovim sr*njima“, peva ona u jednom trenutku. Louis je, naravno, Britanac.

Istog meseca, glumac je za britanski Vogue razgovarao o tome zašto ne želi da govori o njihovoj vezi. „Veza i izlasci verovatno ne bi trebalo da budu u javnosti“, rekao je. „Dosta se dešava između dvoje ljudi. Ne trebaju vam glasovi hiljada drugih u vašoj glavi.” Priznao je da se njegov nivo slave razlikuje od Olivijinog, dodavši: „Mislim da je njoj mnogo gore nego meni. Mogu biti normalna osoba. Ona ima tone i tone očiju na sebi.”

Pročitajte još  BTS, The Weeknd, Olivia... Pogledajte listu pobednika iHeart Radio Music Awards!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.