Selena Gomez otkrila da režiser filma “Emilia Peréz” nije znao da je ona velika zvezda!

Selena Gomez je zvezda od detinjstva, ali očigledno je da je ta vest promakla režiseru njenog hvaljenog novog filma “Emilia Peréz”. U razgovoru za Variety, Selena je potvrdila da joj je reditelj Jacques Audiard prišao jer ju je video u filmu “Spring Breakers”, ali nije znao ništa više o njoj.

„Mislila sam da je to zaista osvežavajuće, i zbog toga sam se osećala kao da sam zaslužila ulogu.” U filmu, Selena igra ženu vođe meksičkog kartela. Vođa traži od advokata da mu pomogne da lažira svoju smrt kako bi mogao da se podvrgne operaciji zamene pola, a da njegova žena to ne sazna. Uloga je od nje zahtevala ne samo da glumi i peva, već da to radi uglavnom na španskom, koji ne govori tečno.

„Zaista sam dala sve od sebe na audiciji i nisam ništa čula, tako da zaista nisam mislila da ću je dobiti“, rekla je Selena. „Kada sam to uradila, morala sam da odustanem od svega, pa sam prestala da radim na svojoj muzici i bilo čemu drugom, i fokusirala se isključivo na ovo. Bilo je zastrašujuće ući u prostor gde nisam govorila isti jezik kao režiser [francuski] i nisam tečno govorila španski. Svaki dan bih se budila i uvežbavala replike iznova i iznova. I zvala bih, usred noći, svog učitelja španskog. Taj deo je verovatno bio najzastrašujući, ali je bio i zabavan.”

Pročitajte još  Obećava zabavu: Pogledajte trejler za novu emisiju Selene Gomez o kuvanju!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.