Selena Gomez reagovala na glasine da su ona i Benny Blanco vereni!

Danima kruže glasine da su Selena Gomez i Benny Blanco vereni, o čemu je Sel nedavno i govorila! Naime, razmišljala je da li ona i muzički producent razmišljaju o tome da svoju vezu podignu na viši nivo!

„Uvek vodimo računa o tome da štitimo ono što imamo, ali nema pravila“, rekla je ona za Vanity Fair. „Želim da on uvek bude svoj. Uvek želim da budem svoja.“ Inače, glasine o verdibi su počele nakon što je na Instagram Story-u objavila selfi u ogledalu, a na domalom prstu je stavila jedno srce, što je fanove nateralo da pomisle da se radi o vereničkom prstenu, koji je ona strateški pokrila. Međutim, naizgled je prekinula nagađanja kada se 22. avgusta pojavila na premijeri 4. sezone serije “Only Murders InThe Building” bez vereničkog prstena.

Iako Benny i Selena ne vrše pritisak jedno na drugo kada je reč o venčanju, u potpunosti su otvoreni u pogledu posvećenosti jedno drugom. Nakon što je voditelj Howard Stern rekao Benny tokom intervjua u maju da “predviđa brak” za par, muzički producent je odgovorio: “Ti i ja oboje.” Isto tako, Selena je zahvalna što ima Bennya u svom životu. “Nikada nisam bila voljena na ovaj način. On je svetlo. Potpuno svetlo u mom životu”, rekla je ona. “On je moj najbolji prijatelj. Volim da mu sve kažem.”

Pročitajte još  Kao u hororu: Selenatori u Brazilu prešli sve granice razuma, umalo da bude mrtvih (video)

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.