Nije odustajala: Ariana Grande je pet puta bila na audiciji za “Wicked” film!

U novom intervjuu za Associated Press, “Wicked” reditelj, Jon M. Chu, otkrio je neke vrlo zanimljive detalje vezane za film i glumce koji igraju u istom. Tako je, naime, podelio da je Ariana pet puta bila na audiciji.

„Ari, dolazila je pet puta kod nas. Svaki put je bila najzanimljivija osoba u prostoriji. Opirao sam se i mislio: ‘Nema šanse da Ariana Grande, osoba na koju mislimo, može da se nosi sa ovim.’“ Uprkos njegovoj prvobitnoj rezervisanosti, pevačici je ponuđena uloga Glinde, dobre veštice. „Ona će vas oduvati i slomiti vam srca”. Slično je rekao i za Cynthiu Erivo, koja ga je impresionirala: „Ono što nisam znao je koliko bi mogla biti ranjiva.”

Producent Marc Platt je takođe intervjuisan i tom prilikom je otrkio zašto su doneli na odluku da se film podeli na dva dela, pri čemu se prvi fokusira na Elphabu (1. čin), a drugi deo više na Glindu. „Ta struktura i ta putovanja su film učinila mnogo lakšim za sagledavanje, oh, postoje dve različite priče“, rekao je Platt. Prvi deo filma, kao što znamo, biće objavljen 22. novembra 2024, a drugi deo u bioskope stiže 26. novembra 2025. godine.

Pročitajte još  Jana Dačović ispred Marije Žeželj i istina o Tini koncertu - Počinje druga sezona Famoza TV!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.