Da li nova pesma Camile Cabello govori o vezi Shawna Mendesa i Sabrine Carpenter?

Otkako je Sabrina Carpenter objavila novi album, mnogi onlajn korisnici spekulišu o značenju nekih pesama, što ukazuje na to da je pevačica dobila inspiraciju iz svoje kratke romanse sa Shawnom Mendesom.

Naime, njih dvoje su bili u kratkoj vezi 2023. pre nego što su Shawn i Camila Cabello obnovili romansu u aprilu na Coachelli. Nakon drame izazvane spekulacijama o tekstovima Sabrininih novih pesama, fanovi veruju da je Camila suptilno reagovala na iste. Naime, nakon što je objavila album “C, XOXO”, koji je opisan kao “ljubavno pismo Majamiju”, Camila naizgled daje svoju stranu priče, naročito u pesmi “Can Friends Kiss?”, koja je deo “Magic City Edition” projekta.

„Ne sviđa mi se tvoja nova devojka, ona me ne pokreće / Kad pričaš o njoj, postajem neraspoložena“, peva Camila, a fanovi misle da postoje neke sličnosti sa Sabrininom pesmom „Coincidence“. U međuvremenu, njena koleginica peva: „Pokušaj da pretvoriš prošlost u sadašnje vreme / izgubio si sav svoj zdrav razum (izgubio si sav svoj zdrav razum) / Način na koji si mi rekao istinu, minus sedam procenata (minus sedam procenata) / Kakva slučajnost.”

Dok troje muzičara tek treba da se pozabave glasinama, trebalo bi da se ukrste na dodeli MTV VMA 2024, gde će nastupiti. Osim Camile, Shawna i Sabrine, na scenu će takođe izaći Karol G, kao i Anitta, Chappell Roan, Megan Thee Stallion, Rauw Alejandro, Halsey i mnogi drugi.

Pročitajte još  Neverovatno: Pesma koju je u potpunosti otpevao Drake našla se na novom albumu Camile Cabello!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.