Drug mi je, neću da se zaljubim u njega!

Draga Marijana, Ne mora da znači da si se zaljubila u njega, prosto, sada si možda u periodu kada na dečake počinješ da gledaš iz drugog ugla. Zbog toga možda na njega gledaš sada tako. Sa druge strane, možda zaista kreće da ti se dopada. Prosto, zaljubljivanje negde ne možeš da izbegneš. Sa jedne strane su osećanja, sa druge strane razmišljanja.

Dakle, ti možeš misliti da nije pametno da se zaljubiš, ali opet, tvoja osećanja mogu da se menjaju, da ne budu više samo drugarska. Najbolje bi bilo da pratiš svoja osećanja u narednom periodu i da ne razmišljaš previše o tome da li ti se sviđa ili ne. Na taj način bi počeo da ti se sviđa samim tim razmišljanjem. Zato je najbolje da se opustiš i da ne razmišljaš previše o tome. Ukoliko budeš shvatila da si se ipak zaljubila, slobodno piši pa ćemo da smislimo šta ćemo sa tim da radimo 🙂

Autor: Famoza

Foto: Famoza/Midjourney

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.