Ovo se čekalo: Članice grupe aespa objavile solo singlove!

K-pop grupa aespa objavila je četiri solo pesme, po jednu od svake članice, kao deo specijalnog EP-a pod nazivom “SYNK : Parallel Line”. Prethodno neobjavljene pesme izvedene su tokom njihove svetske turneje koja nosi isti naziv.

Lista numera je sledeća:

  • Up (Karina solo)
  • Dopamine (Giselle solo)
  • Bored (Ningning solo)
  • Spark (Winter solo)

Iako pesme nemaju pojedinačne spotove, Karina je izvela “Up” kao deo specijalnog kratkog filma, koji možete pogledati u nastavku. Sama pesma se pokazala prilično popularnom kod mnogih idola koji su uz istu plesali.

aespa takođe treba da objave novi mini album 21. oktobra. Na albumu će se naći šest pesama različitih žanrova, uključujući i istoimenu naslovnu. Takođe, devojke planiraju da nastave sa stvaranjem muzike jedinstvene boje, koja se umnogome razlikuje od one koju prave ostale k-pop grupe.

Inače, naslovna numera „Supernova“, sa njihovog prvog albuma u punoj dužini, „Armageddon“, koji je objavljen u maju, postigla je ogroman uspeh i bila je na vrhu nedeljnih top lista na muzičkoj platformi Melon 15 uzastopnih nedelja. Pored objavljivanja novog albuma, aespa će svoju svetsku turneju „SYNK: PARALLEL LINE” proširiti i na Severnu i Južnu Ameriku i Evropu. Što se tiče Evrope, ovde možete pogledati gde će sve nastupati.

Pročitajte još  Spremaju se za nešto veliko: NMIXX objavile dva tizer video snimka pod nazivom "New Frontier"!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.