Veoma humano: Taylor Swift donirala pet miliona dolara žrtvama uragana u Americi!

Usled štete koju su uzrokovali urgani u Americi, Taylor Swift je donirala pet miliona dolara za pomoć ugroženom stanovništvu. Direktorka nevladine organizacije “Feeding America”, Claire Babineaux-Fontenot, u objavi na Instagramu istakla je da su izuzetno zahvalni na ovoj donaciji.

“Ovaj iznos pomoći će zajednicama da se obnove i oporave, osiguravajući hranu, čistu vodu i potrebne zalihe ljudima pogođenim ovim razornim olujama. Zajedno možemo mnogo da pomognemo porodicama dok se suočavaju sa izazovima koji su pred njima”, naglasila je. Tay je, inače, i ranije bila deo mnogih akcija – samo prethodne godine donirala je million dolara za pomoć nakon oluja koje su pogodile Tenesi. Donirala je i 100.000 dolara za porodicu 44-godišnje žene koja je ubijena u pucnjavi tokom proslave pobede Kansas City Chiefsa na Super Bowlu.

Nakon istorijskog uspeha “Eras” turneje i trajne popularnosti njene muzike, Taylor Swift je zvanično postala najbogatija muzičarka na svetu. Procenjena neto vrednost njenog bogatstva je 1,6 milijardi dolara. Naime, prema Forbesu, ogroman deo Taylorinog bogatstva dolazi zahvaljujući njenoj “Eras“ turneji, koja joj je donela oko 600 miliona dolara, dok još 600 miliona dolazi iz vrednosti njenog muzičkog kataloga. Prošle godine zaradila je 100 miliona dolara samo od streamova na Spotifyju – zahvaljujući hitovima sa albuma “Midnights” i novom verzijom albuma “1989”.

Pročitajte još  Calvin Harris se pomirio sa Taylor Swift, više neće snimati albume!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.