“A Complete Unknown”: Pogledajte kako je Timothee Chalamet ušao u ulogu Boba Dylana!

Timothee Chalamet ne samo da je dobar glumac, već i pevač, što je pokazao u novom trejleru filma “A Complete Unknown”. Naime, Timothee igra čuvenog pevača Boba Dylana, a novi snimak prikazuje glumca kako peva „Girl From the North Country” dok stiže u Njujork iz Minesote. Počinje da se zbližava sa folk pevačicom Joan Baez (koju glumi Monica Barbaro) dok ljubav između njih dvoje polako kreće da cveta.

„Tvoje pesme su poput uljane slike u zubarskoj ordinaciji“, kaže joj, držeći gitaru dok je bez majice u krevetu. Na kuhinjskom sudoperu, Joan odgovara: „Ti si na neki način kreten, Bobe.” Trejler takođe sadrži snimke dueta Dylana i Joan na Folk festivalu u Montereju 1963. godine. Ljubavni trougao nastaje kada se pojavi Sylvie Russo (Elle Fanning), izmišljena verzija Dylanove tadašnje devojke Suze Rotolo, koja se pojavljuje na naslovnoj strani albuma „The Freewheelin’ Bob Dylan“.

U razgovoru za Variety, desetak stručnjaka izrazilo je optimizam prema filmu „A Complete Unknown“, hvaleći Timotheejevo izvođenje pesme „A Hard Rain’s A-Gonna Fall“. „On to radi ozbiljno dobro. Prenosi strast i dušu, a da ne zvuči kao karaoke“, rekao je KG Miles, autor knjiga “Bob Dylan in the Big Apple”, “Bob Dylan and Dylan Thomas” i mnogih drugih.

Pročitajte još  Insajder otkriva: Timothee Chalamet je više fokusiran na karijeru nego na Kylie Jenner!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.