Ukrala sve poglede: Selena Gomez zablistala na Londonskom filmskom festivalu!

Selena Gomez pridružila se ostalim zvezdama na crvenom tepihu Londonskog filmskog festivala u petak na britanskoj premijeri njenog filma “Emilia Perez”. Ovaj mjuzikl je, naime, bio je jedan od naslovnih filmova na Filmskom festivalu u Kanu ranije ove godine, gde su Sel i tri druge zvezde zajedno proglašene za najbolje glumice.

Selenine koleginice Zoe Saldana, Adriana Paz i Karla Sofia Gascon pojavile su se zajedno sa njom u Londonu, gde će film nastaviti svoj zamah u trci za nagrade. Inače, “Emilia Perez” prati vođu meksičkog kartela (kojeg igra Karla) koji traži od moćnog advokata po imenu Rita (Zoe) da mu pomogne da lažira smrt. Ali razlog zašto želi da se povuče i nestane iz sveta kriminala je poptuno neočekivan – vođa kartela želi da promeni pol i živi novim životom kao žena.

Četiri zvezde filma prošetale su crvenim tepihom uoči premijere filma u Velikoj Britaniji u Kraljevskoj festivalskoj dvorani u okviru Londonskog filmskog festivala u petak, a u nastavku možete videti kako su izgledale. Inače, Selena je nedavno osvojila jedno od najprestižnijih priznanja u svetu umetnosti – medalju Chevalier dans l’ordre des Arts et des Lettres! Ova nagrada joj je uručena u Njujorku na ceremoniji održanoj u Villa Albertine, a dodelio ju je kulturni savetnik Francuske u SAD-u.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Ponovo smo razgovarali sa organizatorom: Postoje dva načina da Selena dođe u Beograd!

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.