“Saturday Night Live”: Ariana Grande oduševila publiku imitacijom Britney Spears, Miley Cyrus i Celine Dion!

Ariana Grande je u subotu bila voditeljka emisije „Saturday Night Live“ i oduševila publiku! Naime, ona je impresionirala prisutne neverovatnom imitacijom Britney Spears, Celine Dion i mnogih drugih zvezda!

„Puno vam hvala“, rekla je Ari. „Tako sam srećna što sam ponovo domaćin. Ova godina je bila zaista neverovatna. Igram Glindu u filmu ‘Wicked’. Sjajno je, jer sam pozorišno dete, a san svakog pozorišnog deteta je da bude Glinda ili Elphaba. Pa, san svakog pozorišnog deteta je i da izgubi nevinost. Ali njihov drugi san je naravno da budu u “Wicked”. Prisećajući se svog poslednjeg gostovanja, pop zvezda je rekla: „Poslednji put sam bila domaćin 2016, na ivici izbora naše prve žene predsednice, tako da pretpostavljam da je drugi put čar.”

Nakon toga joj je uručen mikrofon, na šta je ona rekla: Oh, šta je ovo?” Zatim je počela da peva: „Neću da pevam svoje omiljene note… Neću da iznosim svoje utiske…“ Ali, ništa od toga! Pevačica je počela da imitira Britney Spears, Miley Cyrus i Gwen Stefani. U drugom kratkom skeču igrala je Celine Dion i lažirala pevačinu iznenađujuću promociju za NFL prošle nedelje. U nastavku možete pogledati ceo snimak! Nema sumnje da je napravila pravi pravcijati spektakl!

Pročitajte još  Ari i Sel kao inspiracije: Lejla nam šalje svoje crteže!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.