Prepolovila se: Selena Gomez drastično smršala, fanovi sumnjaju samo na jedno!

Selena Gomez nedavno se pojavila na premijeri filma “Emilia Perez” u Londonu, a fanovi su primetili da je pevačica mršavija nego inače. Prema mišljenju mnogih, veruje se da je “ozempik dijeta” imala udela u tome.

Ona se, naime, crvenim tepihom prošetala u crnoj haljini maksi dužine, a celokupno izdanje je upotpunila crvenim karminom i jednostavnom frizurom – spuštenim konjskim repom. No, pažnju posetilaca ovog događaja privukla je njena znatno mršavija figura. Kako prenosi Daily Mail, pevačica verovatno praktikuje popularnu “ozempik dijetu”. Da sve bude uverljivije, ovaj tabloid je uporedio njene fotke iz 2023. i 2024. godine, a razlika u veličini i obliku tela je i te kako primetna. Inače, ozempik je lek za dijabetes tipa dva koji se koristi za kontrolu šećera u krvi i sekundarno za supresiju apetita i mršavljenje. Trenutno je najtraženiji lek u Srbiji, ali i u svetu.

Podsetimo, tridesetdvogodišnja pevačica je uvek bila otvorena sa fanovima o svom zdravstvenom stanju, a nedavno je objavila da se suočava sa teškom budućnošću. Naime, otkrila je da zbog svog zdravlja “ne može da nosi sopstvenu decu”. “Nažalost, ne mogu da nosim svoju d‌ecu. Imam mnogo zdravstvenih problema koji bi doveli moj život i bebu u opasnost. To je bilo nešto zbog čega veoma žalim i nije onako kako sam zamislila da će da bude”, izjavila je ona i dodala: “S tim sam sad mnogo bolje”.

Pročitajte još  Pogledajte: Selena Gomez zajedno sa porodicom otišla na pecanje!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.