Big Hit Music otkriva: Jin (BTS) objavljuje debi solo album u novembru!

“Detaljne informacije će biti otkrivene kada budu potvrđene“, naveo je Big Hit Music u svojoj kratkoj izjavi, prenosi Soompi. Detalji o albumu, koji će pratiti niz singlova iz proteklih nekoliko godina, tek treba da budu saopšteni, ali se očekuju u narednim nedeljama. Potvrda dolazi samo nekoliko dana nakon što je Jin prošle nedelje objavio punu verziju svoje pesme “Super Tuna” iz 2021.

Podsetimo, Jin je zvanično solo debitovao sa singlom „The Astronaut“ krajem oktobra 2022, a na njemu je pevač udružio snage sa grupom Coldplay. BTS su, inače, ranije sarađivali sa bendom na potonjoj pesmi „My Universe“ iz 2021. Prošlog meseca, Jin je u intervjuu za Weverse Magazine rekao da radi na svom debi albumu. „Svi članovi su završili snimanje sopstvenih albuma pre nego što su se prijavili“, otkrio je. „To me je navelo da pomislim da je bolje da ne čekam predugo, tako da radim na tome da to brzo završim.”

On će takođe glumiti u predstojećoj Netflixovoj emisiji pod nazivom “Kian’s Bizarre B&B”, koju vodi autor i TV ličnost Kian84. On je dodat u glumačku ekipu u avgustu zajedno sa glumicom Ji Ye-eun.

Pročitajte još  "Magična mešavina": Stručnjaci objasnili globalnu eksploziju k-popa i korejske kulture!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.