Liam Payne preminuo nakon pada sa hotelskog balkona

Strašna tragedija desila se u sredu uveče kasno po našem vremenu, jer je Liam Payne pronađen kako leži mrtav nakon pada sa balkona svoje hotelske sobe u Buenos Ajresu, Argentina. Iako se još utvrđuje šta se tačno desilo, svedoci navode kako Liam nije bio u dobrom psihičkom stanju.

Narednih dana očekuje nas prilično mučan period sa mnogo nagađanja, pa mediji u Argentini navode da je u pitanju nesrećan slučaj, za koji je Liam sam kriv. Kako se navodi, on je bio na više vrsta droga, a nakon što je počeo da pravi probleme u hotelskoj foajeu, on se onesvestio, nakon čega je prebačen u svoju sobu. Nažalost, kad je on došao sebi, pokazivao je znake manije – stepena povišene agresije nakon čega je porazbijao stvari po sobi, a onda i iskočio kroz prozor na trećem spratu, verovatno ni ne znajući šta radi.

Nije nikakva tajna da je Liam imao duševne probleme, koje je pokušavao da leči na najgori način – drogama i alkoholom. Glasine o njegovom konzumiranju štetnih supstanci traju već skoro deceniju, baš kao i psihičkim problemima, a očigledno, on nije imao dobru podršku oko sebe. To nažalost jeste slučaj u svetu zabave, pa često ni roditelji ne žele da pomognu svojoj slavnoj deci, bojeći se da će ih se ona odreći jer su im ukazali na to da imaju problem. Niko zapravo ne želi da se odrekne dela njihovog novca i slave, a Liam je izgleda najnoviji primer za to.

Pročitajte još  Pokušao da stupi u kontakt sa Harryem: Liam Payne očajnički želi da se One Direction ponovo okupi!

Što se nas tiče, kao i mnogih od vas koji nam se javljaju, i dalje smo u neverici, jer je Liam momak čiju karijeru pratimo još od 2011. godine, kad ste nas na tadašnjeg portalu BRAVO molili da počnemo da pišemo o One Directionu. Iako smo znali da njegovo mentalno stanje nije dobro, nadali smo se da će on izaći na pravi put, pogotovu nakon što dobio sina, i činilo se, malo se primirio. Sad ostaje samo gorko da žalimo što se sve završilo na ovaj način. Počivaj u miru Liame.

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.