Otkriveni jezivi detalji: Evo šta je prethodilo tragičnoj smrti Liama Paynea!

Liam Payne pronađen je mrtav u sredu nakon što je pao sa balkona hotela u Buenos Ajresu, rekli su lokalni zvaničnici. Policija Buenos Ajresa je u saopštenju navela da je Liam pao sa trećeg sprata hotela Casa Sur u modernom naselju Palermo u glavnom gradu Argentine, što je rezultiralo “izuzetno teškim povredama”. Lekari su na licu mesta potvrdili njegovu smrt, navodi se u saopštenju.

Pablo Policicchio, direktor Ministarstva bezbednosti Buenos Ajresa, rekao je u izjavi za The Associated Press da je Liam „skočio sa balkona svoje sobe“. Policija je odmah posle 17 časova požurila u hotel kao odgovor na hitan poziv, rekao je on, upozoravajući na „agresivnog čoveka koji bi mogao biti pod uticajem droge ili alkohola“. Menadžer hotela je u pozivu rekao da imaju „gosta koji je pretrpan drogom i alkoholom… On uništava celu sobu, treba da pošaljete nekoga, molim vas“. Menadžerov glas je postao zabrinutiji kako je poziv trajao, primetivši da soba ima balkon.

Alberto Crescenti, šef državnog sistema hitne medicinske pomoći, rekao je argentinskom TV kanalu Todo Noticias da vlasti istražuju okolnosti njegove smrti i sprovode obdukciju. Podsetimo, Liam je otvoreno govorio o svojoj borbi sa alkoholizmom, a u julu 2023. na svom YouTube kanalu je postavio snimak gde je rekao da je bio trezan šest meseci nakon što je bio na lečenju. Fanovi One Directiona pohrlili su iz Buenos Ajresa u hotel Casa Sur nakon što su vesti izbile, formirajući redove koji su se izlili u ograđenu ulicu ispred hotela gde je policija stajala. Forenzički istražitelji su viđeni kako izlaze iz hotela, odakle je Liamovo telo uklonjeno oko tri sata nakon pada.

Pročitajte još  Liam Payne i Maya Henry raskinuli nakon manje od godinu od najave veridbe!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.